Un desert minunat si usor de preparat!
Ingrediente:
- 3 ouă
- 3 linguri de făină
- 3 linguri de zahăr
- 1 pachet de unt (200 g)
- 400 grame de ciocolată neagră
Amestecați cu un tel ouăle, făina și zahărul până obțineți o compoziție omogenă, fină, cremoasă.
Puneți la topit untul și ciocolata (împreună) apoi amestecați-le cu
compoziția obținută anterior. Turnați câte puțin, ciocolata și untul fiind calde.
ie forme din ceramică ori porțelan, fie forme de unică folosință, din
aluminiu. Ungeți cu unt și presărați
zahăr ij forma de copt (forme din ceramica, portelan sau forme de unica folosinta din aluminiu).
Umpleți formele cu amestecul de mai sus. Așezați-le într-o tavă și
puneți-le în cuptorul încins la 200 de grade. Lăsați-le acolo 10-12 minute. Cand suprafata prajiturilor crapa, acestea sunt gata.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu